Бренд DEFENDA поповниться новими гербіцидами та протруйниками

30 листопада 2020 84 0
Бренд DEFENDA поповниться новими гербіцидами та протруйниками
Kurkul.com

Бренд DEFENDA LNZ Group поповниться новими продуктами: гербіцидами та протруйниками. Про це розповів керівник хімічного напрямку і бренду DEFENDA Сергій Борисов, інформує Latifundist.com.

Серед новинок:

  • системний гербіцид Айлар КС для боротьби з дводольними бур'янами;
  • препарат Форіт (флуроксипір) для тих зон, в яких розвивається берізка;
  • гербіцид Фосінор з д.р. глюфосинат амонію, цей продукт повинен замінити гербіциди гліфосатної групи, до яких останнім часом у аграріїв та екологів негативне ставлення. Завдяки контактній дії Фосінор можна успішно застосовувати в якості десиканта.

З протруйників компанія представила препарати Тефут, Тефут Голд, Тефут Про, які мають в складі тефлутрин, щоб була повна лінійка інсектицидних протруйників для насіння. Також компанія виводить на український ринок піногасник Пайот.

«Оскільки ми є насінницькою компанією, то ми розуміємо, що є проблема із сівозміною, і без цих продуктів важко буде отримати хороший результат», — пояснив Сергій Борисов.

Фахівець відзначив, що LNZ Group виводить нові продукти лише тоді, коли бачить необхідність у препараті.

«У нас вже є 65 продуктів в портфелі компанії, тобто, бренд DEFENDA повністю забезпечує аграріїв продуктами, які використовуються в рослинництві. Але ми бачимо для себе перспективу в розвитку — це препарати овочевої групи та садівництва. Спочатку ми розуміємо проблему на полі, потім підбираємо технологію, яка підходить для цієї проблеми. І якщо розуміємо що нашого асортименту не вистачає для вирішення цієї проблеми — розробляємо нові», — пояснив Сергій Борисов.

Спікер зазначив, що LNZ Group виготовляє препарати лише на заводах мультинаціональних компаній, які виробляють і діючу речовину і формуляцію, а також мають міжнародну реєстрацію.

Також продукти DEFENDA проходять систему сертифікації за міжнародними стандартами. Окрім того, компанія перевіряє кожну партію препаратів на відповідність якості.

Виконано за допомогою Disqus