AGCO отримала вісім нагород AE50 Awards-2021 за інновації

2 грудня 2020 41 0
AGCO отримала вісім нагород AE50 Awards-2021 за інновації
traktorist.ua

Корпорація AGCO отримала визнання за передові продукти в технологіях та інженерії, ставши власником відразу восьми нагород AE50 Awards-2021 від ASABE, Американського товариства інженерів сільського господарства та біології. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Корпорація AGCO, яка є світовим лідером у розробці, виробництві та дистрибуції сільгосптехніки та рішень для неї, за визначні досягнення як виробника сільськогосподарського обладнання відзначена щорічною нагородою AE50 Awards. Продукти, що відзначаються AE50, обираються на основі їх інноваційності, суттєвого прогресу в галузі техніки та впливу на ринок. Нагорода AE50 фінансується виданням Resource. Воно публікується за сприяння ASABE, щоб підкреслити роль як зовсім нових, так і оновлених продуктів та систем у виведенні передових технологій на ринок.

Серед переможців AE50 Award-2021:

  • сівалка Fendt® Momentum®;
  • система керування Fendt IDEALdrive™;
  • жатка 9350 DynaFlex® з опцією AutoDock™ (система автоматичного під’єднання жатки суцільного зрізу) — док-система для комбайнів Fendt IDEAL;
  • серія тракторів Fendt 700 Gen6 Series; 
  • гусеничні трактори Fendt 1100 Vario® MT Series;
  • програмне забезпечення Fendt Teach-In Headland Turn Assistant;
  • Precision Planting® FurrowForce™ двоступенева система закриття борозни;
  • розумні аграрні рішення Engage® SpreadControl для TerraGator® Air-Max® Precision — системи внесення добрив.

«AGCO пишається визнанням одразу декількох передових технологій. Хоча це лише 30 років роботи компанії, вони побудовані на спадщині виробників з більш як 500-літнім спільним досвідом, що пропонують інновації фермерам. Відзначені нагородами продукти відображають той дух і наше постійне прагнення розробляти інтелектуальне, інноваційне обладнання та агрономічні рішення для фермерів по всьому світу. Це визнання наочно демонструє інвестиції AGCO та прагнення допомогти полегшити життя фермерів, зробити їх роботу більш продуктивною та стабільною», — зазначив Бред Арнольд, старший віцепрезидент, Global Crop Cycle і Fuse Connected Services в AGCO.

Нагороди 2021 р. будуть вручені під час 25-ї присвяченої технологіям у сільськогосподарському обладнанні онлайн-конференції ASABE у лютому 2021 р.

Читати за темою: Alliance Tire отримала визнання AGCO за ефективність у співпраці та інноваціях

Виконано за допомогою Disqus