Чеські представники BEDNAR провели зустрічі з українськими аграріями

2 грудня 2020 72 0
Чеські представники BEDNAR провели зустрічі з українськими аграріями
BEDNAR

Чеські представники компанії BEDNAR FMT s.r.o. на чолі з Яном Беднаром відвідали українських аграріїв та дилерів. Про це повідомляє Traktorist.ua, з посиланням на пресслужбу BEDNAR.

Керівники холдингів поділилися своїм баченням майбутніх технологій землеробства та необхідних для цього агрегатів. Партнери обговорили новинки 2021 р., досвід експлуатації сільгосптехніки BEDNAR та побажання аграріїв щодо їх удосконалення або розширення деякими опціями. 

«Загалом маємо зацікавленість аграріїв у багатьох наших агрегатах, включно з новинками, вже є домовленості на купівлю та демонстрації новинок 2020-2021 рр.», — розповів Михайло Кришко, комерційний директор BEDNAR в Україні.

Продукт-менеджер BEDNAR у Чехії Роналд Краус, відвідавши разом з продукт-менеджером BEDNAR в Україні Сергієм Битяком близько 20 господарств  у різних регіонах України разом, переконався, що техніка в Україні використовується значно інтенсивніше, ніж у Європі. Роналд Краус відзначив, що в літньо-осінній період часу в українських господарствах саме у якості  передпосівних агрегатів інтенсивно використовуються дискатори SwifterDisc. Також чеський колега BEDNAR відмітив, що глибокорозпушувачі Terraland використовуються не на 25-30 см (як він зустрічав до цього в інших країнах), а працюють на значно більшій глибині — 40-45 см й більше.

«Візит в Україну та спілкування з аграріями запланований для вивчення досвіду використання агрегатів у сезоні 2020 р., вивчення питання необхідності розробки нових опцій, удосконалення окремих вузлів техніки тощо», — йдеться у повідомленні.

Українські та чеські представники BEDNAR FMT провели робочі зустрічі з представниками дилерів компаній «НФМ-АГРО», АМАКО та Titan Machinery

Виконано за допомогою Disqus