BEDNAR призначив продакт-менеджера південно-східного регіону

16 березня 2021 127 0
BEDNAR призначив продакт-менеджера південно-східного регіону
BEDNAR

Компанія BEDNAR призначила на посаду продакт-менеджера південно-східної частини України з базуванням в регіоні м.Дніпро Андрія Максимчука. Повідомляє Traktorist.ua.

«За останні роки наші продажі в Україні збільшилися у понад 3 рази, тож є нагальна потреба підвищити рівень допомоги сервісним службам наших дилерів від команди BEDNAR в Україні», — зазначив Михайло Кришко, комерційний директор BEDNAR в Україні.

Як він додав, у «BEDNAR Україна» пізніше планують розширення. Ймовірніше за все команду буде посилено вакансіями бренд-менеджера або маркетолога.

У повідомленні зазначається, що Андрій Максимчук працював сервісним інженером у компанії «Агріматко Україна», потім — продакт-менеджером брендів Jacto та McCormick у цій же компанії. Останнім часом розглядав можливість працювати саме із виробником.

«BEDNAR — цікавий, динамічний бренд, стрімко зростає на території України. Думаю, саме тут я зможу краще використати свій досвід та ще більше навчитися нового», — розповів продакт-менеджер.

За повідомленням, Андрій Максимчук буде відповідальним за технічний напрямок роботи агрегатів BEDNAR в Україні, допомогу дилерам з гарантійним обслуговуванням клієнтів, технічні тренінги та презентації, маркетингову роботу «в полі» та багато іншого.

Виконано за допомогою Disqus