Ціни на зернові та олійні — огляд за 9 грудня від Zernotorg.ua

9 грудня 2020 15351 0
Ціни на зернові та олійні — огляд за 9 грудня від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта 

Станом на 9 грудня в Україні ціни на зернові повільно знижуються. Середня ціна на кукурудзу в порту Миколаєва дещо вища за ціну в портах Одеси за рахунок Нібулону, який тримає індикативи вище за середні по ринку.

На звітну дату ріпак малоліквідний. Ціна сої та соняшнику активно знижується. У порівнянні із 8 грудня в порту Миколаєва соняшник втратив 200 грн/т, в портах Одеси — 170 грн/т.

Ціна сої в порту Миколаєва знизилась з 17 200 грн/т до 16 900 грн/т, в портах Одеської області соя втратила 400 грн/т та коштує наразі 16 900 грн/т.

 

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Читати за темою: Аналітики прогнозують зростання цін фуражної пшениці

Виконано за допомогою Disqus