На український ринок виходить світовий виробник дронів для АПК

14 грудня 2020 122 0
На український ринок виходить світовий виробник дронів для АПК

Один з найбільших у світі виробник дронів для сільськогосподарського застосування починає продажі на українському ринку. Ексклюзивне право представляти інтереси торгової марки XAG і право дистрибуції було отримано компанією DroneUA. Про це повідомляє пресслужба DroneUA.

«Завдання XAG в Україні — створення екосистеми високотехнологічних рішень і доступної інфраструктури сервісних компаній для надання послуг українським фермерам. На території Китаю функціонують сотні сервісних центрів, що забезпечують надійну роботу обладнання незалежно від регіонів використання дронів обприскувачів, аналогічний підхід буде реалізований і в Україні», — розповіли в компанії.

Крім того, DroneUA, як міжнародний інтегратор безпілотних технологій і робототехніки, вже займає 80% ринку дронів обприскувачів в Україні і є найбільшим дистриб'ютором сільськогосподарських дронів в Європі.

Читайте також: Завод Кобзаренка розширив асортимент ковшів для фронтальних навантажувачів

Повідомляється, що першим обладнанням, представленим в Україні, є професійні дрони-обприскувачі серії XP, а також наземні роботи R150.

«У першому півріччі 2021 р. заплановано відкриття 7 регіональних центрів для технічної підтримки користувачів обладнання XAG. 600 тис. га складає обсяг запланованих робіт зі внесення ЗЗР у 2021 році з використанням обладнання XAG», — заявили в DroneUA.

Як відзначили фахівці, до 2024 р. XAG планує охопити до 12% ринку всіх робіт зі внесення пестицидів в Україні, посівши абсолютне лідерство в сегменті агродронів вже наступного року.

Виконано за допомогою Disqus