Експерти порадили, як обрати трактор під зимову оранку

17 грудня 2020 6697 0
Експерти порадили, як обрати трактор під зимову оранку
Kurkul.com

У виборі трактора під зимову оранку фокус варто робити на колісних тракторах, здатних працювати «в борозні», оскільки в такому випадку одна пара коліс (та, що в борозні) завжди буде знаходитись на твердій основі. Про це йдеться у матеріалі «Сезонний набір техніки. Грудень» на Traktorist.ua.

Зазначається, що такий підхід позитивно відзначиться на робочій швидкості та витраті пального. Щодо потужності, то тут все залежить від обраної техніки.

Потужні трактори здатні швидко закрити всі польові завдання великих господарств. А загалом, взимку в господарствах найбільш доцільними є малі та середні універсальні трактори. 

Читайте також: Завод Кобзаренка розширив асортимент ковшів для фронтальних навантажувачів

Прикладом такої техніки є моделі Powerfarm DT90 або Powerfarm DT110 від італійського виробника Landini, які часто постачаються в комунальному виконанні з сніговим відвалом на 3-точковій навісці та дорожньою щіткою, що дозволяє оперативно вирішувати завдання з розчищення територій агропідприємств та доріг.

Модель Landpower MkII 125 потужністю 120 к.с. є аналогом 130-сильних тракторів, але більш економічна, може агрегатуватись з фронтальним навантажувачем зі змінними робочими органами (ковшами, лопатами, вилами, захватами для тюків тощо).

«Хотілось би відзначити модель Landini Super DT110 потужністю 100 + к.с., яка має всі переваги «старшої» серії Powerfarm, з комфортною кабіною з кондиціонером, підігрівом, вентиляцією, оглядовістю 360°, відмінним освітленням, потужною задньою навіскою, надійною трансмісією та економічним сучасним двигуном», — зазначив Максим Логвінов, керівник департаменту імпортної техніки компанії «СТК-Агро».

Виконано за допомогою Disqus