Väderstad оснащує сівалки Spirit дозувальною системою для швидкісного посіву

25 грудня 2020 28 0
Väderstad оснащує сівалки Spirit дозувальною системою для швидкісного посіву
traktorist.ua

Компанія Väderstad оснащує пневматичні сівалки Väderstad Spirit 600S унікальною дозувальною системою Fenix II, що в умовах традиційного та мінімального обробітку ґрунту забезпечує високу продуктивність швидкісного посіву. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

«Унікальна дозувальна система Fenix II забезпечує безперервне й надійне дозування насіння. Потужний гідравлічний двигун дає змогу працювати з великими нормами висіву (від 1,5 до 500 кг/га) на високій швидкості. Сенсори SeedEye для підрахунку та моніторингу насіння, що висівається, дає змогу ще краще контролювати точність висіву», — зазначається у повідомленні.

Завдяки SeedEye здійснюється контроль заданої норми висіву на 1 м² відповідно до робочої швидкості. Перед висівом не потрібно проводити калібрування сівалки. Достатньо лише ввести задану норму в кількості насінин на м² на планшеті iPad.

«Купуючи потрібну кількість посівного матеріалу, кожен фермер може бути впевненим, що його вистачить на всю площу поля», — наголошується у повідомленні.

Читати за темою: Наступного року Väderstad презентує найбільшу сівалку серії Tempo

Виконано за допомогою Disqus