Наступного року Väderstad презентує найбільшу сівалку серії Tempo

10 грудня 2020 55 0
Наступного року Väderstad презентує найбільшу сівалку серії Tempo
Väderstad

Компанія Väderstad презентує нову модель високошвидкісної сівалки у 2021 р. Найбільша у модельному ряді Tempo, новинка Väderstad Tempo L 32 матиме 32 висівні секції та бункер для насіння об’ємом 3000 л. Повідомляє Traktorist.ua.

«Сівалка Tempo L 32 матиме міжряддя 375 мм та систему централізованого завантаження насіння Central Seed Fill. Для зменшення ширини міжряддя висівні секції розташовані у шаховому порядку. Також зменшено кут очищувачів рядків та встановлено вужче вловлювальне колесо», — зазначив Йорген Даль, комерційний продакт-менеджер з сівалок компанії Väderstad.

У сівалці точного висіву Väderstad Tempo L 32 можна змінювати кількість висівних секцій, тим самим розширивши варіанти використання сівалки для сівби широкого спектра сільськогосподарських культур.

«Піднявши половину висівних секцій за допомогою гідравлічної системи та зафіксувавши їх у верхньому положенні, можна продовжувати сівбу з іншою половиною висівних секцій. Це дозволяє, наприклад, сіяти олійний ріпак або сою з 32 висівними секціями та міжряддям 375 мм, а потім змінити на 16 рядків з міжряддям 750 мм для сівби кукурудзи», — додав Йорген Даль.

Читайте також: Väderstad представив нові долота для культиваторів

Виконано за допомогою Disqus