Міністра фінансів України звинувачують у спробі рейдерського захоплення землі

12 січня 2021 201 0
Міністра фінансів України звинувачують у спробі рейдерського захоплення землі
Kurkul.com

Ректор Університету фіскальної служби Павло Пашко звинуватив міністра фінансів Сергія Марченка в спробі захоплення землі університету. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Не дочекавшись реорганізації, міністр Марченко намагається незаконно звільнити мене з посади ректора і призначити нового в.о. керівника. Причому такі рішення приймаються абсолютно не аргументовано і порушуючи всі можливі процедури. Спираючись на ці незаконні рішення, які вже оскаржуються в суді, Марченко планує рейдерське захоплення університету», — йдеться в повідомленні.

Читати за темою: Озвучено основні схеми аграрного рейдерства

Павло Пашко переконаний, що причиною такого рішення є спроба захопити землі університету.

«Причина банальна — пошук власної вигоди. Міністр фінансів Марченко і його оточення поклали око на 22 га землі в центрі Ірпеня, а також на матеріальну базу Університету державної фіскальної служби України. Користуючись безвладдям при зміні керівництва, вони будуть вкрадені. Так само як під час попередніх реорганізацій було вилучено 8 га землі Соснового бору в курортному Ворзелі. Хто не в курсі — погугліть, все є у відкритому доступі», — зазначив ректор.

Виконано за допомогою Disqus