На Хмельниччині створять агропромисловий парк

31 січня 2021 92 0
 На Хмельниччині створять агропромисловий парк
Kurkul.com

На Хмельниччині створять агропромисловий парк багатофункціонального спеціалізованого комплексу спрямованого на розвиток агропромислової діяльності. Повідомляє Шепетівська міська рада.

Як зазначається, на балансі такого парку буде матеріально-технічна база, необхідна інфраструктура (підведені комунікації та енергоносії) та юридичні умови. Для чого? Щоб сприяти розвитку малого і середнього бізнесу зайнятого у сфері сільськогосподарської діяльності на території цього регіону.

«Агропромисловий парк — це прекрасна можливість реалізації, використовуючи логістичну інфраструктуру, інвесторами проєктів на нашому майданчику: переробка сільськогосподарської продукції рослинництва, тваринництва, ягідівництва та садівництва; обладнання тепличних господарств. Найважливішим завданням агропромислового парку є збільшення частки сільського господарства в загальному обсязі ВВП, забезпечення продовольством і підвищення рівня життя громади, шляхом створення додаткових робочих місць та стимулювання розвитку малого та середнього бізнесу, податкових надходжень до місцевого бюджету», — зазначається у повідомленні.

Проєкт планується реалізовувати у три етапи. Реалізація проєкту відбудеться у 2021-2023 рр.

Читайте також: В сезоні-2020 найпродуктивнішою культурою була соя — фермер

Виконано за допомогою Disqus