Agrowin представив новий функціональний дисковий культиватор

8 лютого 2021 125 0
Agrowin представив новий функціональний дисковий культиватор
traktorist.ua

Французький виробник сільськогосподарської техніки Agrowin представив новий дисковий культиватор Scalpwin. Про це повідомляє портал Тraktorist.ua.

Зазначається, що функціональний диско-лаповий агрегат Agrowin Scalpwin розрізає верхній шар ґрунту навіть на невелику глибину 2 см. При цьому техніка одночасно може сіяти урожай.

«Спеціалізовані робочі органи — три або чотири ряди усічених дисків діаметром 72 см. Відстань між дисками в ряду — від 6 см до 8 см. Диски встановлені на пружинах. Робоча глибина регулюється за допомогою опорних коліс у передній частині дискового культиватора», — йдеться у повідомленні.

Також у компанії відзначають, що техніку можна додатково оснастити обладнанням Scalproll або кільцевим котком, що регулює глибину і ряди дисків.

Культиватор Agrowin Scalpwin також може бути оснащений насіннєвим бункером об'ємом 2000 л, який розділений на дві частини. Таким чином, пневматична сівалка може розподілити від 0,8 кг до 2000 кг добрив або насіння на 1 га.

Agrowin також випускає глибокорозпушувач, який можна встановити на передній частині машини для розпушення ґрунту на глибину від 15 см до 35 см. 

Читати за темою: Kubota представила нову машину для подрібнення тюків сіна та соломи

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою