Fendt оновив серію тракторів 500, 900 і 1000 Vario

12 серпня 2021 305 0
Fendt оновив серію тракторів 500, 900 і 1000 Vario
traktorist.ua

Система інтуїтивного управління трактором FendtONE стала доступною для трьох нових поколінь Fendt 500, 900 і 1000 Vario та пропонує ряд рішень для підвищення ефективності сільгоспмашин. Повідомляє Тraktorist.ua.

Завдяки системі FendtONE користувачі можуть планувати замовлення або польові дані незалежно від місцезнаходження за допомогою комп'ютера або іншого інтелектуального пристрою, щоб потім по мобільному зв'язку передати в систему управління трактором.

На додаток до функцій інтелектуального землеробства в серію були внесені інші технічні нововведення, такі як додатковий самоочисний повітряний фільтр для великих тракторів і удосконалення для фронтального навантажувача Fendt 500 Vario.

«Трактори 500, 900 і 1000 Vario тепер також оснащуються системою TIM (Tractor Implement Management), за допомогою якої трактор адаптується до вимог приєднаної машини (наприклад, швидкість руху)», — розповіли в компанії.  

У варіантах оснащення Power+ і Profi+ машини в стандартній комплектації містять базовий пакет системи ведення по колії і тому готові до роботи з Fendt Guide. Додатково можна вибрати інші функції ведення по колії для точного обробітку поля, такі як Fendt Contour Assistant, Fendt TI Auto або Fendt TI Headland. Клієнти з робочим місцем водія FendtONE, які вже замовили Fendt TI Auto, можуть безплатно перейти на Fendt TI Headland у 2022 р.

Читайте також: На Одещині вдруге відбувся демопоказ культиватора Väderstad Carrier 650

Виконано за допомогою Disqus