Ерідон виводить на ринок інноваційний сухий інокулянт для кукурудзи

5 лютого 2021 1451 0
Ерідон виводить на ринок інноваційний сухий інокулянт для кукурудзи
Ерідон

Компанія «Ерідон» презентує інноваційний сухий інокулянт для кукурудзи «МайкроСорч Плюс Кукурудза» від британської компанії «IFAGRI». Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Зазначається, що біопрепарат містить азотофіксуючі бактерії роду Azospirillium, фосформобілізуючі роду Pseudomonas, суміш тальку з графітом, а також мікроелементи у вигляді заліза та марганцю. 

Застосування біопрепарату підвищує рівень засвоєння рослиною кукурудзи азоту та фосфору, суміш тальку та графіту забезпечує текучість насіння в сівалці, змащування її механізмів та усуває статичну електрику; наявність мікроелементів покращує розвиток проростка.

«Біопрепарат являє собою порошок дрібного помолу і застосовується в сухому вигляді шляхом механічного перемішування з посівним матеріалом. Змішування може здійснюватися як у бункерах сівалки безпосередньо перед посівом, так і на протруювальному обладнанні, де насіння обробляється фунгіцидами та інсектицидами вологим способом, перед його фасуванням. Біопрепарат виготовляється в США з використанням технології мікробіологічної стабілізації, яка забезпечує найвищий рівень живих клітин бактерій у порівнянні з більшістю інших інокулянтів на ринку», — розповіли в Ерідон.

Серед інших переваг, якими забезпечує продукт ця технологія:

  • 2-річний термін придатності;
  • можливість зберігати оброблене насіння до 90 днів;
  • бактерії у складі препарату під час зберігання можуть витримувати температуру до +38 ˚С.
Виконано за допомогою Disqus