На АгроВесна-2021 представили новий трактор ArmaTrac

16 лютого 2021 2762 0
На АгроВесна-2021 представили новий трактор ArmaTrac
traktorist.ua

На правах офіційного дилера компанія «МазурТехСервіс»  представила трактор ArmaTrac 1254LuxCDR4 на 11 міжнародній виставці «АгроВесна. Зернові технології 2021» у Києві. Про це розповів Віталій Сірий, заступник директора з комерційних питань «МТС», на Тraktorist.ua.

Він зазначив, що трактор ArmaTrac потужністю 125 к.с. обладнаний двигуном Deutz з нормою викидів Євро 4, коробкою передач ZF, передньою навіскою на 5000 кг, обладнану додатковими гідроциліндрами та переднім ВВП. Кабіна з клімат-контролем також має підвіску, що збільшує комфорт оператора в роботі. 

За словами Віталя Сірого, 125-сильний трактор ArmaTrac випереджає конкурентів та підходить для особистого користування у малих та середніх господарствах. 

«Максимальна комплектація із підігрівом сидіння та дзеркал, електроупралінням дзеркалами, камерою заднього огляду, додатковим монітором, переднім ВВП на 1000 обертів, передньою навіскою коштує €48,5 тис. Вартість комплектації без передньої навіски та підігріву складе €46,5 тис.», — розповів заступник директора з комерційних питань «МТС».

Також він повідомив, що цього року компанія планує продати не менше 50 нових тракторів.

Виконано за допомогою Disqus