На АгроВесна 2021 представили популярну сільгосптехніку Велес-Агро ЛТД

18 лютого 2021 198 0
На АгроВесна 2021 представили популярну сільгосптехніку Велес-Агро ЛТД
Traktorist.ua

Компанія «Велес-Агро ЛТД» в рамках проведення 11-ї міжнародної виставки «АгроВесна. Зернові технології 2021» у Києві представила аплікатор для внесення рідких добрив Vulkan 6 та сівалку Nika Veles. Повідомляє Тraktorist.ua.

Як розповів менеджер з продажів «Велес-Агро ЛТД» Антон Шевченко, агрегат Vulkan — універсальна машина, у виробництві якої «Велес-Агро ЛТД» домігся герметизації вузла, що виконує дозування. Варіант для використання по зернових культурах переоснащується й для роботи по технічних. Робочі органи рухаються по підрамнику, бо закріплені саме на ньому, а не жорстко на рамі, що дає можливість знімати й переміщати робочі органи на необхідне міжряддя. 

«Машини Vulkan опційно можуть мати ширину захвату 6 м, 8 м, 10 м або 12 м та об'єм баку 500 л, 1100 л, 1500 л, 1900 л, 3000 л та 4000 л у навісному або фронтальному виконанні. Ін'єкційні голки виготовлені з нержавіючої загартованої сталі, що гарантує високу надійність. Усі комплектуючі якісні та надійні», — додав Антон Шевченко.

Ця машина дозволяє економити на добривах завдяки системі точного ін’єкційного внесення (зберігає 80-90% ефекту добрив). Норма витрати залежить від необхідності та коливається у межах 100-150 л/га. Представлений на стенді агрегат коштує 740 тис. грн та підпадає під Держпрограму компенсації вартості 25%.

Читати за темою: Уманьферммаш представив новинки ґрунтообробної техніки

Як зазначив представник «Велес-Агро ЛТД», попит на такі машини пов'язаний з прагненням фермерів оптимізувати витрати та отримати максимальну вигоду від капіталовкладень у сільгосптехніку. 

«Якщо фермер сьогодні купує мінеральні добрива й вносить їх, а дощів немає, відповідно він не отримує ефекту. Відбувається ситуація, коли після збору врожаю при обробітку ґрунту залишаються мінеральні добрива, які були внесені ще весною й вони реально  не розчинилися. Це є першопричиною, через яку люди переходять на рідкі добрива», — підсумував менеджер з продажів «Велес-Агро ЛТД».

Виконано за допомогою Disqus