На Вінниччині викрили ферму з вирощування коноплі

19 лютого 2021 108 0
На Вінниччині викрили ферму з вирощування коноплі
pixabay.com

На Вінниччині поліцейські ліквідували ферму з вирощування наркотичних рослин. Про це інформує пресслужба Національної поліції.

На території Барської територіальної громади 18 лютого була проведена спецоперація за співпраці поліції з фіскальною службою та прокуратурою. Під час санкціонованого обшуку на території колишньої ферми поліцейські виявили ангар з теплицею, де зловмисники вирощували рослини конопель. Серед вилученого — кілька сотень окремо висаджених заборонених нарковмісних рослин. 

«Для культивування заборонених рослин зловмисники створили усі необхідні умови, відповідний мікроклімат, підключили лампи денного світла, додатковий обігрів, систему поливу та вентиляцію. Наразі поліція проводить розшукові заходи для встановлення осіб, причетних до незаконного вирощування заборонених рослин», — йдеться у повідомленні.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів), за що передбачено до 8 років позбавлення волі.

Читати за темою: Вінницьким аграріям виділять 100 млн грн на розвиток господарств

Виконано за допомогою Disqus