Жатка 9350 DynaFlex для комбайнів Fendt отримала премію Девідсона 2021

12 березня 2021 85 0
Fendt IDEAL із жаткою 9350 DynaFlex від AGCO
Fendt Fendt IDEAL із жаткою 9350 DynaFlex від AGCO

Стрічкова жатка 9350 DynaFlex із системою агрегатування AutoDock для комбайнів Fendt IDEAL (корпорація AGCO) отримала премію Девідсона 2021 за видатні досягнення в області сільськогосподарської інженерії. Повідомляє Traktorist.ua.

«Премія Девідсона є однією з найвищих інженерних нагород у сільському господарстві, й AGCO дуже пишається цим визнанням з боку ASABE та AEM. Dynaflex з AutoDock — прекрасний приклад цілеспрямованої розробки компанією AGCO інтелектуальних рішень, створених з нуля з урахуванням потреб фермерів», — розповів Кевін Форт, старший менеджер AGCO з тактичного маркетингу.

Жатка 9350 DynaFlex з системою стикування AutoDock є 50-футовою гнучкою жаткою з першою в галузі автоматичною системою для ефективного приєднання всіх механічних, електричних та гідравлічних з'єднань жатки до комбайна Fendt IDEAL. AutoDock дозволяє операторам підключати/відключати жатку, не покидаючи кабіни комбайна, що є необхідним першим кроком на шляху до повної автоматизації процесу збирання врожаю в майбутньому.

«DynaFlex від AGCO з AutoDock представляє різноманітність сільськогосподарської техніки, яка продовжує приносити на ринок передові технології й разючі удосконалення. Дж.Б. Девідсон (J.B. Davidson) був би вражений тим, наскільки передовим стало сільськогосподарське обладнання», — додав Даррін Дроллінгер, виконавчий директор ASABE.

Система також розпізнає технічні характеристики жатки й може автоматично налаштовувати параметри комбайна, такі як робоча ширина та налаштування чутливості для регулювання висоти жатки. Автоматичні функції безпеки дозволяють операторам налаштовувати жатку з кабіни комбайна. Ці переваги скорочують трудомісткість рутинної роботи, усувають помилки й підвищують продуктивність сільського господарства.

Нагадаємо, німецькі фермери визнали Fendt найпопулярнішим брендом тракторів.

Виконано за допомогою Disqus