Claydon представив дві моделі гібридних сівалок

17 березня 2021 93 0
Claydon представив дві моделі гібридних сівалок
traktorist.ua

Компанія Claydon розширила лінійку навісних сівалок, представивши дві гібридні моделі Claydon M4RF та M4R з шириною захвату 4 м. Про це інформує Traktorist.ua.

Зазначається, що модель Claydon M4RF має подвійний бункер об'ємом 2100 л з поділом насіння та добрив 50:50. Місткість бункера на сівалці лише для посівного матеріалу моделі Claydon M4R складає 1750 л.

«Обидві моделі у базовій комплектації оснащуються передніми зубами та 7-дюймовим висіваючим елементом А-форми, протикаменевим захистом у вигляді зрізних болтів, задньою подвійною панеллю інструментів з металевими бортами та зубами для вирівнювання й ущільнення посівного ложа», — йдеться у повідомленні.

Читати також: Фермерам розповіли про основні нюанси впровадження технології strip-till в Україні

Обидві моделі сівалок також оснащуються GPS-датчиком швидкості, системою дозування з електронним приводом та чотирьохканальним комп'ютером сівалки, що дозволяє встановлювати до двох додаткових аплікаторів для мікрогранул та гранул проти слимаків.

Перелік опцій містить датчики блокування насіння/добрив, індикатори дозування та маркери сошників, а також повний асортимент висівних сошників, зубів та дисків.

«Гібридні моделі сівалок Claydon M4R та Claydon M4RF агрегатуються з тракторами від 200 к.с. Ціна машин у стандартній комплектації становить біля €50,14 тис. та €63,7 тис. відповідно», — зазначили у компанії.

Читати за темою: У Väderstad надали поради щодо вибору сівалок для якісної швидкісної сівби

Виконано за допомогою Disqus