Vervaet представив нову систему первинного очищення буряка

21 березня 2021 89 0
Vervaet представив нову систему первинного очищення буряка
traktorist.ua

Британський імпортер лінійки бурякозбиральних комбайнів Vervaet компанія J Riley Beet Harvesters (UK) Ltd анонсувала нову систему первинного очищення коренеплодів, що використовує ролики. Про це інформує Traktorist.ua.

За повідомленням, система пропонуватиметься як опція до вже добре зарекомендованої конструкції, заснованої на турбінах. Vervaet позиціонує себе єдиним виробником бурякозбиральних комбайнів, який пропонує клієнтам можливість використання обох методів первинного очищення.

«Щоб максимально збільшити шлях очищення, перші 2 спіральних роликів відводять буряк назовні, в той час. як всі наступні ролики збирають урожай до центру для подальшого транспортування до задньої частини машини. При необхідності цю конфігурацію можна змінити, замінивши ролики. Коротші ролики з обох боків від горловини утворюють упор, допомагаючи підвести буряк до центру», — йдеться у повідомленні.

Читати також: Німецькі фермери визнали Fendt найпопулярнішим брендом тракторів

Зазначається, що швидкість процесу можна регулювати безпосередньо з кабіни в залежності від умов і типу ґрунту, при цьому перші 6 роликів згруповані разом, а 7-й ролик працює незалежно. Якщо власникам комбайнів потрібне додаткове очищення, 7-й ролик може працювати у зворотному напрямку, що дозволяє домогтися більш ретельного очищення.

Компанія пропонує установку даної системи на 6-колісний комбайн Vervaet Beet Eater 625, але в найближчому майбутньому очікується, що вона стане доступна також для популярної 4-колісної Q-серії комбайнів.

Читати за темою: New Holland представив модернізовані навантажувачі серії D

 

Виконано за допомогою Disqus