Фінансовий оборот компанії LEMKEN у 2020 році склав €365 млн

22 березня 2021 67 0
Фінансовий оборот компанії LEMKEN у 2020 році склав €365 млн
traktorist.ua

Компанія LEMKEN закінчила минулий рік з фінансовим оборотом в € 365 млн та планує випуск нових агрегатів на ринок. Про це повідомляє Traktorist.ua

Фінансовий результат компанії відповідає позаторішнім показникам. LEMKEN вдалося підтримувати свій сервіс під час пандемії завдяки великій кількості цифрового контенту.

«Ми раді та вдячні, що нам вдалося повністю зберегти роботу власного виробництва минулого року, не піддаючи ризику здоров’я наших співробітників, котрих у нас 1631 по всьому світу. Що ж стосується обороту та прибутку, ми досягли високих цілей і дуже цим задоволені, попри відмову від польових обприскувачів», — зазначив Ентоні ван дер Лей, комерційний директор LEMKEN

Також попри скорочення виробництва деяких допоміжних сільськогосподарських агрегатів, дочірній компанії підприємства Steketee вдалося досягти приросту продажів на 30%. Найбільшою популярністю користувалися машини, що конфігуруються, для прополювання та розкидачі міндобрив. Головними клієнтами LEMKEN в 2020 р. стали компанії США, Росії та Великобританії, торговельні угоди з якими становлять 77% фінансового обороту компанії.

На цей рік у LEMKEN налаштовані оптимістично, адже виробник вже має активний потік замовлень. В планах компанії інтеграція найбільш сучасних технологій зборки на власному заводі в м. Харен. Не забуває компанія й про новинки, а тому в 2021 р. на ринку з’являться гібридний культиватор Koralin 9 для обробітку ґрунту на малій глибині, компактний культиватор Kristall з шириною захвату до 10 м та нова система захисту OptiStone для плугів, сівалки Saphir та Solitair з подвійним баком.

Крім цього, LEMKEN активно веде роботу в сфері диджиталізації та створення мереж для точного обробітку полів та інтелектуального управління даними.

Виконано за допомогою Disqus