Польський виробник с/г причепів представив нову серію розкидачів CS-Line

28 березня 2021 53 0
Новий 8-тоний розкидач Cynkomet CS-Line
cynkomet.plНовий 8-тоний розкидач Cynkomet CS-Line

Польський виробник сільськогосподарських причепів та розкидачів Cynkomet представив нову серію розкидачів. Cynkomet CS-Line призначений для всіх видів гною, вапна, золи та торфу. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Першими були випущені моделі вантажопідйомністю 6 т — N-221/3-3 та 8 т — N-221/3-4 (місткість може бути 7,6 м³ та 9,3 м³).

Розкидачі CS-Line у базовій комплектації мають оцинкований гарячим способом корпус зі змінною панеллю підлоги, гідравлічний клапан перед адаптером, гідравлічний підлоговий конвеєр, тандемну підвіску на параболічних ресорах з гальмівною системою Haldex.

«Розкидач Cynkomet CS-Line оснащений 4-барабанним адаптером для вертикального розкидання зі змінними ножами, тримачем кабеледроту та гідророзподілювачем, встановленим на обертовому дишлі зі змінним наконечником», — зазначається у повідомленні.

Розкидачі, що запускаються наразі у виробництво, мають колеса у 6-тонному виконанні розміром 400/60-15,5, а у 8-тонному — 500/50-17.

Як додаткові опції пропонуються: гідравлічна опора дишла, дефлектор напрямку розкидання з ручним або гідравлічним керуванням та подовжувачі для перетворення розкидача гною в об’ємний причіп. Опційно встановлюються розширення, що збільшують об’єм до 16,48 м³, і двобарабанний вертикальний перехідник з ручним або гідравлічним керованим двокомпонентним дефлектором розкидання.

Стандартна комплектація також включає дві гідравлічні шестерні, що ведуть підлоговий конвеєр, гідравлічні засувки багажника та шини 550/60-22,5.

Також найближчим часом стане доступна версія вантажопідйомністю 14 т — N-264/1 з об'ємом вантажного відсіку 12,9 м³.

Виконано за допомогою Disqus