Компанія Аmazone оновила сівалки прямого висіву Primera

10 квітня 2021 70 0
Компанія Аmazone оновила сівалки прямого висіву Primera
traktorist.ua

Компанія Amazone оновила сівалки прямого висіву з зубами Primera. Зокрема оснастили додатковим новим обладнанням, в тому числі висіваючим апаратом, сошниками й колесами. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Особливістю жорстких сошників Primera є їх паралелограмна конструкція, що копіює рельєф ґрунту та забезпечує рівномірну глибину загортання насіння. Крім того, зуби мають гарну проникаючу здатність у сухих умовах завдяки своїй концепції зубів, що працюють без здійснення тиску на ґрунт.

«Система колісного регулювання глибини забезпечує рівномірність глибини посіву. Нові колеса не потребують технічного обслуговування й оснащені підшипниками зі спеціальним покращеним ущільненням», — йдеться у повідомленні.

Варіант з колесом з подвійним подрібнювачем є найбільш універсальним та може використовуватися для посіву з мінімальним обробітком ґрунту або для прямого обробітку стерні. Кут нахилу подвійних коліс регулюється. 

«Комплектація з одним гумовим колесо використовується для закриття й ущільнення борозни. Розташоване на одній лінії з сошником, воно оптимізує контакт з ґрунтом, що особливо важливо при посіві дрібного насіння у сухих умовах», — зазначає виробник.

Спеціальне однокамерне колесо оснащене сталевими пальцями, що забезпечують самостійне обертання колеса й звільняють зуби від залишків при посіві.

Читати за темою: Компанія Väderstad випустила ювілейну 1000-ну сівалку Tempo L

Виконано за допомогою Disqus