Компанія Väderstad випустила ювілейну 1000-ну сівалку Tempo L

23 березня 2021 117 0
Компанія Väderstad випустила ювілейну 1000-ну сівалку Tempo L
traktorist.ua

У березні 2021 р. компанія Väderstad випустила свою 1000-ну сівалку Tempo L, яка отримала широку популярність після встановлення світового рекорду швидкісного посіву у 2017 р. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Сівалка Väderstad Tempo L з’явилася на ринку у 2017 р. і швидко здобула популярність, завдяки високій ефективності та точності сівби. Справжнє визнання до сівалки прийшло після встановлення рекорду з посіву кукурудзи в Угорщині. Тоді Tempo L вдалося засіяти 502 га за 24 години зі швидкістю понад 20 км/год.

«За два місяці після встановлення світового рекорду представники Університету Геделле провели аналіз та нарахували 6808 рослин. Результати були показовими, похибки в точності глибини висіву, двійників та пропусків були мінімальними», — зазначив Маттіас Ховнерт, старший віцепрезидент Väderstad з продажів та маркетингу.

Сівалка Tempo відзначається унікальною точністю, як щодо розміщення насіння в ряд, так і глибини сівби, завдяки запатентованій Väderstad технології PowerShoot.

Загалом, Väderstad виробляє близько 5500 машин на рік. Наразі Tempo L випускається у 16 модифікаціях, а від червня 2021 р. запланований випуск нової моделі Tempo L 32.

«Наша команда з великою гордістю та захопленням брере участь у виробництві такої чудової машини, яка є володарем світового рекорду», — підсумував Андреас Карлссон, керівник виробництва на лінії остаточного ручного складання Tempo L.

Читати за темою: Зернові сівалки Väderstad будуть оснащені системою підрахунку насіння

Виконано за допомогою Disqus