Компанія Kuhn оновила прес-підбирачі серії VB

9 травня 2021 27 0
Компанія Kuhn оновила прес-підбирачі серії VB
traktorist.ua

Компанія Kuhn представила ряд технологічних оновлень для прес-підбирачів серії VB та комбінації прес-підбирача й обмотувача тюків VBP BalePack. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Прес-підбирачі зі змінною камерою пресування VB і комбінації прес-підбирача зі змінною камерою пресування й обмотувача VBP BalePack тепер доступні з датчиком вологості. Він може визначати вологість корму до 40%, контролюючи придатність культури для досягнення заданого рівня сухої речовини. Датчик вологості доступний для модельного ряду VB і VBP  вже з цього року й встановлюватиметься на машини надалі. 

Виробник також оснастив прес-підбирачі VB та комбінації прес-підбирач-обмотувач VBP Balepack камерами пресування прогресивної щільності, які підходять для обробки різних вологих і сухих культур: від сіна і соломи (5-20% вологості) до сінажу (18-35% вологості) та силосу (35-80% вологості).

Система зважування тюків буде доступна як опція для комбінацій прес-підбирачів Kuhn FBP BalePack і VBP BalePack, починаючи з 2021 р. Ця система буде встановлюватися на пакувальний стіл та зважувати кожний тюк, а також забезпечуватиме обчислення середнього значення за результатами зважування попередніх трьох тюків, дозволяючи точніше оцінити загальне виробництво фуражу або соломи.

Технологічні оновлення прес-підбирачів серії SB передбачають адаптацію підбирача для поліпшення всмоктування й розширення каналу пресування для збільшення щільності пресування.

У приймальній частині новий ролик активно повторює висоту валка, а загальна ширина між зубами підбирача була збільшена. Це покращує рівномірність подачі маси на ротор, усуває піки споживання електроенергії та знижує ризик засмічення.

На виході довжина каналу тюка тепер становить 375 см і охоплює в цілому дев'ять циліндрів. Це забезпечує сталість щільності пресування, особливо при пресуванні дуже сухого матеріалу.

Читати також: В Україні з'явився новий потужний обприскувач Kuhn Fighter

Виконано за допомогою Disqus