Kuhn представив нову косарку для тракторів середнього класу

28 липня 2021 82 0
Kuhn представив нову косарку для тракторів середнього класу
farm-connexion.com

Компанія Kuhn презентувала нову косарку серії PZ 8831. Повідомляє Traktorist.ua.

«Завдяки компактній сполучній головці та простій конструкції трансмісії косарка Kuhn PZ 8831 забезпечує високу продуктивність при зниженій потужності. У поєднанні з фронтальною косаркою серії PZ 1021 F вона забезпечує обробку шириною до 8,84 м», — йдеться у повідомленні.

PZ 8831 в конфігурації з передньою навісною косаркою і двома задніми — забезпечує хороший розподіл ваги для оптимальної маневреності на нерівній місцевості. Компактна конструкція передньої стійки робить цю косарку підходящою для тракторів середнього класу. Завдяки надійності трансмісії вона також підходить для тракторів більшої потужності.

Читайте також: Kuhn презентував косарки з робочою шириною до 13 м

Як зазначається, нова конструкція включає надійну трансмісію зі спіральними зубчастими передачами для підтримки комфортного рівня шуму. Косарку PZ 8831 можна від'єднати і зберігати в похідному положенні на вбудованих опорах. Це дозволяє заощадити місце в ангарі або парку.

PZ 8831 в стандартній комплектації оснащується гідравлічною системою безпеки Lift-Control. При зіткненні з перешкодою косарки переміщаються вгору і назад незалежно один від одного. PZ 8831 також має запатентовані бічні огородження Flexprotect, систему швидкої зміни ножів, регулювання висоти в діапазоні до 44 мм.

Виконано за допомогою Disqus