Ціни на с/г продукцію — огляд за 13 травня від Zernotorg.ua

13 травня 2021 5820 0
Ціни на с/г продукцію — огляд за 13 травня від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта    

Станом на 13 травня в портах України продовжують дещо дорожчати зернові культури. Так, на Миколаївщині пшениця 2 класу коштує 8 030 грн/т, пшениця фуражна — 7 911 грн/т. Кукурудза зросла в ціні на 97 грн/т.

В портах Одеси пшениця 2 класу коштує 7 980 грн/т, пшениця фуражна — 7 870 грн/т. Ціна кукурудзи зросла до 8 643 грн/т.

Нагадаємо, у квітні рекордно зросли ф'ючерси на кукурудзу. Спекулянти продовжували розігрівати ринок кукурудзи використовуючи погодний фактор. Попри корекцію, яка тривала на біржових майданчиках протягом останніх 2-х днів, рекордне зростання ф'ючерсів на кукурудзу протягом квітня сприяло активному росту форвардних цін на українську кукурудзу, які на базисі СРТ-порт досягли $269/т на травень 2021 р., що на $111/т вище цінових значень минулого року.

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Виконано за допомогою Disqus