У Черкасах проведуть перегони сільгосптехніки та тест-драйв квадроциклів для фермерів

8 червня 2021 113 0
У Черкасах проведуть перегони сільгосптехніки та тест-драйв квадроциклів для фермерів
AGROSHOW Ukraine

На щорічному Agroshow Ukraine до святкування Всеукраїнського дня фермера, яке відбудеться 16-18 червня у Черкасах, на аграріїв чекає насичена програма. Детальніше про неї розповіли організатори.

Зазначається, що на заході буде:

  • Активна програма на стендах. Для ґрунтообробної техніки будуть обладнані демонстраційні полігони. Окрема локація — «Фестиваль інновацій», де 40 учасників представлять рішення для точного землеробства, управління господарством, пристрої та агро стартапи. Деякі пристрої будуть представлені в Україні ексклюзивно на AGROSHOW.
  • Шоу сільськогосподарської техніки. На виставці відвідувачі зможуть спостерігати за видовищними кільцевими перегонами тракторів. Вправні механізатори на потужній техніці об’їжджатимуть перешкоди та змагатимуться за першість. А навантажувачі будуть демонструвати складні технічні елементи на спеціально облаштованій площадці. Всі відвідувачі зможуть протестувати сучасні інструменти для садівництва та взяти участь у конкурсах.
  • Дружнє застілля. Велике дружнє застілля — обов’язковий елемент кожного свята. Тому, на заході буде організований велике шатро, який одночасно розміщуватиме понад 400 людей. А в зоні фудкорту пройде фестиваль української кухні та барбекю. За довгими столами аграрії зможуть познайомитися з колегами з інших регіонів, зустріти давніх друзів та партнерів під безлімітне пиво, яке буде доступним для всіх.
  • Виступи артистів та нагородження. Протягом 3 днів задавати настрій будуть діджей-сети та виступи танцювальних гуртів.
  • Автошоу. На виставці буде представлено експозиції понад 20 брендів комерційних легкових та вантажних авто, баггі та квадроциклів. Кожен охочий зможе протестувати їх на різних локаціях оф-роад та сіті тест-драйвах та отримати пам’ятні сувеніри від улюбленого бренду.

Нагадаємо, що експо-фест пройде на території КП «Черкаський аеропорт», що в м. Черкаси по вул. Смілянській, 168. Площа для демонстрацій та стендів складе понад 30 тис. м2. Вхід на виставку вільний за умови попередньої реєстрації. Ознайомитися з режимом роботи виставки, програмою або зареєструватися можна на сайті за посиланням.

«Міжнародний експо-фест Agroshow Ukraine з 2017 року щорічно проводить компанія ТОВ «Біейч». За 4 роки захід відвідали понад 20 000 спеціалістів аграрної галузі, а близько 400 компаній з України та з-за кордону взяли участь. Завдяки заходам ТОВ «Біейч» в Черкаській обл. розвивається подієвий туризм й тисячі українських компаній мають можливість налагодили вигідне співробітництво та представили споживачам нові продукти та бренди, а Черкаська область отримує підвищений інтерес інвесторів щодо відкриття об’єктів промисловості. Компанія також є організатором першої в Україні аграрної бізнес-конференції «ОкАгро», яка відбулась у 2020 р. вперше на території заводу «Богдан», — розповідають в пресслужбі.

З приводу співпраці можна звертатися за тел. — 0960603106, Ващенко Валерія, директор ТОВ «Біейч» або відправляти пропозиції на електронну пошту org.agroshow@gmail.com. Адреса офісу організаторів: Україна, 18001, м. Черкаси, вул. Б.Вишневецького 36/1.

Виконано за допомогою Disqus