У Києві представили комбайн Claas Lexion 8700 в максимальній комплектації

8 червня 2021 3649 0
У Києві представили комбайн Claas Lexion 8700 в максимальній комплектації
traktorist.ua

На 33-ій Міжнародній виставці «АГРО-2021» у Києві компанія «Агротехсоюз»  представила зернозбиральний комбайн Claas Lexion 8700 у максимальній комплектації. Про це повідомляє Traktorist.ua.

«Вперше в Україні флагманський зернозбиральний комбайн Claas Lexion 8700 було презентовано у Києві минулого року. Цього року модель має опційно максимальну комплектацію. Виставкова машина оснащена зерновим бункером на 15 000 л (максимально можливо опційно — 18 000 л) — це єдина відмінність представленого зразка від максимальної комплектації. Передні гусениці обладнані шасі Terra Trac, що мінімізує ущільнення ґрунту», — розповів Олексій Лучанінов, керівник харківського філіалу компанії «Агротехсоюз».

За його словами, комбайн Claas Lexion 8700 оснащений двигуном Perkins 2206 D об'ємом 12,5 л та потужністю 571 к.с. та новою універсальною жаткою Convio продуктивністю 9,3 га/год (збирає ріпак, сою).

Читати також: В Україні вперше презентували іспанську с/г техніку Arador

«Універсальність нової жатки Convio полягає у можливості її використовувати у господарствах, де вирощують як сою, так і ріпак без необхідності застосовувати дві різні жатки. За допомогою транспортувальної стрічки подається маса з одночасним підлаштуванням швидкості жатки до швидкості комбайна, що забезпечує збільшення врожайності на 10-15%», — розповів фахівець. 

Моделі 2021 р. оснащені системою Dynamic Power, що дозволяє економити до 10% пального.

«Наша кабіна є найбільш герметичною на ринку та встановлюється навіть на обприскувачі преміум-класу Amazone Pantera, оскільки найнебезпечнішою сільгоспоперацією є внесення гербіцидів», — зазначив Олексій Лучанінов.

Повідомляється, що орієнтовна ціна жатки з шириною захоплення 9,3 м становитиме €85 тис., комбайн у даній комплектації коштуватиме близько €420 тис. 

Читати за темою: Claas представив оновлені трактори серії Arion 400

Виконано за допомогою Disqus