На АГРО-2021 у Києві представили дві новинки українського виробника

9 червня 2021 648 0
На АГРО-2021 у Києві представили дві новинки українського виробника
traktorist.ua

На 33-ій Міжнародній виставці «АГРО-2021» у Києві український виробник Egritech представив дві новинки — алюмінієвий напівпричіп-зерновоз НПС 2650 та перевантажувальний бункер-накопичувач БНП-20-2. Про це повідомляє Traktorist.ua.

одробиці до презентації  отримав у ексклюзивному коментарі від  Олександра Оскаленка та начальника відділу маркетингу компанії Дмитра Сорочана.

Олександр Оскаленко, директор торгового дому Egritech, відзначив, що алюмінієва версія причепа НПС-2650 призначена, перш за все, для транспортування зерна, тобто є суто зерновозом. Машина актуальна з урахуванням введених обмежень щодо габаритно-вагових норм та ефективності роботи перевізника, коли зменшення ваги техніки дозволяє рівноцінно збільшити вагу вантажу, яка транспортується.

«Алюмінієва версія причепа НПС-2650 легша на 800 кг, але на 20% дорожча. Працюємо над збільшенням різниці щодо зниження ваги причепа. Всі рами причепів виготовлені на роботизованому комплексі», — зауважив він. 

За словами Олександра Оскаленка, цього року компанія виконала план з продажів та надалі розширюватиме асортимент. 

Читати також: У Києві представили комбайн Claas Lexion 8700 в максимальній комплектації

Дмитро Сорочан, начальник відділу маркетингу компанії, додав, що уніфікації зазнали вивантажувальні шнеки усіх бункерів лінійки НБП, котрі тепер не виступають за борт кузова (повністю складний). Вертикальні шнеки можуть змінювати кут нахилу за допомогою гідроциліндра. 

«БНП 30 — найпопулярніша серед аграріїв модель бункера-накопичувача перевантажувального — агрегатується з тракторами до 250 к.с. (моделі БНП-20 — до 180 к.с., БПН-40 — від 280 к.с.). З переробленим гідрорегульованим козирком шнека та автоматичничною системою замикання шнеків БНП-30 наразі має вигляд, як у європейських машинах», — резюмував він.

Двовісний бункер-накопичувач перевантажувальний БНП-20-2 з об'ємом кузова 22 м³. Повна маса машини складає 22 т, загальна маса завантаження — 15 150 кг, маса бункера у спорядженому стані 6850 кг, який розвантажується за 3 хв. Максимальна швидкість руху повним навантаженням становить 30 км/год. Габарити (Д*Ш*В, мм): 7500*2600*3850.

Читати за темою: В Україні вперше презентували іспанську с/г техніку Arador

Виконано за допомогою Disqus