BASF допоможе аграріям безпечно використовувати ЗЗР

9 липня 2021 133 0
BASF допоможе аграріям безпечно використовувати ЗЗР

Компанія BASF у співпраці з іншими виробниками обладнання розробила систему easyconnect, яка допоможе фермерам безпечно та економно використовувати засоби захисту рослин. Повідомляє Кurkul.com за даними пресслужби компанії.

«Технологія easyconnect призначена для рідких засобів захисту рослин. Складається з 2 компонентів: спеціальної кришки, попередньо встановленої на контейнерах та муфти. Разом вони утворюють Closed Transfer System (CTS), тобто закриту систему для легшого створення робочого розчину. Завдяки кришці та муфті препарати не розливаються, а всі до останньої краплі потрапляють у бак», — повідомили в компанії. 

Кількість компаній-виробників ЗЗР, що впроваджують у своєму виробництві технологію CTS easyconnect, продовжує зростати. У червні цього року свої зусилля у веденні стійкого агробізнесу об’єднали Belchim Crop Protection, FMC Corporation та Rovensa Group. Компанії приєдналися до інших виробників, ADAMA, BASF, Certis Europe, Corteva Agriscience, Nufarm та Syngenta, щоб вивести систему easyconnect на європейський ринок. Підтримка ініціативи використання easyconnect — це відповідь на зобов’язання асоціації CropLife Europe щодо стійкості ведення бізнесу, які компанії дали згоду виконувати.

«Ми приєднуємося до групи лідерів агросектору, аби спільно сприяти та допомагати с/г досягти нових стандартів в охороні праці та безпеки. А також підтримати цілі Європейської Зеленої Угоди звести до мінімуму вплив на здоров'я та довкілля», — пояснив СЕО Rovensa Group Ерік ван Інніс.

В компанії акцентували, що перший вихід на ринок очікується в Данії та Нідерландах 2022 р. Опісля технологія пошириться і в інших країнах.

Читайте також: Ухвалено рішення про спрощення процедури ввезення агрохімікатів в Україну

Виконано за допомогою Disqus