Kuhn розширив лінійку кормозмішувачів Euromix 3 CL

29 травня 2021 11 0
Kuhn розширив лінійку кормозмішувачів Euromix 3 CL
traktorist.ua

Кормозмішувачі лінійки Kuhn Euromix 3 CL поповнилися ще чотирма моделями, що мають бункер об’ємом — 28, 33, 39 і 45 м³. Агрегатується техніка з тракторами потужністю 120-180 к.с. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Зазначається, що кожен з агрегатів оснащений трьома вертикальними шнеками, які мають суцільну спіральну конструкцію з сімома ножами та асиметрично встановленими зубами, що забезпечує ефект самоочищення. Ножі шнека працюють один проти одного для швидкого подрібнення та оптимального перемішування, а додавання змішаного корму здійснюється через великий люк із правого або лівого кута машини.

«Нові агрегати зберегли функцію програмованого зважування, що дозволяє встановити час змішування, зберігати інгредієнти та раціони в системній пам'яті. Компанія також пропонує покупцям встановлення вдосконаленої системи управління Kuhn Intellimix, що працює за допомогою безступінчастої коробки передач, яка вбудована в елементи керування трактором за допомогою ISOBUS», — йдеться у повідомленні.

Фахівці Kuhn вважають, що система здатна зменшити пусковий момент кормозмішувача до 50% та оптимізувати використання потужності трактора протягом процесу перемішування та подачі.

Читати також: Компанія Kuhn оновила прес-підбирачі серії VB

Виконано за допомогою Disqus