В Канаді через посуху поголів’я ВРХ може скоротитись на половину

4 серпня 2021 89 0
В Канаді через посуху поголів’я ВРХ може скоротитись на половину

Брак кормів та води змушує керівників фермерських господарств продавати телят. Якщо уряд не підтримає тваринників фінансовою допомогою, то експерти прогнозують зниження поголів’я ВРХ у регіонах Західної Канади на 50%. Про це йдеться у «Фермерському огляді світової преси»  на Кurkul.com

В Асоціації канадських скотарів (CCA) виступають за те, щоб уряд дозволив використовувати застраховані врожаї, виділив додаткові ресурси для купівлі води та доступу до неї, наділив постраждалих правом на фінансову допомогу у разі стихійного лиха, ініціював негайне впровадження положень про відтермінування податку на худобу для всіх класів ВРХ у всіх постраждалих районах протягом періоду більше одного року.

«Цей запит є надзвичайно терміновим, враховуючи невелике вікно, доступне для порятунку сільськогосподарських культур на корм», — розповів керівник програми CCA Брейді Стадницький.

У CCA рекомендують програму, подібну до минулих ітерацій, щоб забезпечити пряму підтримку додаткових витрат на корм та воду для кожної тварини на день.

Виконано за допомогою Disqus