Massey Ferguson IDEAL 7T відпрацював перші жнива на Херсонщині

13 серпня 2021 639 0
Massey Ferguson IDEAL 7T відпрацював перші жнива на Херсонщині
traktorist.ua

Перший зернозбиральний комбайн Massey Ferguson IDEAL 7T, поставлений офіційним дистриб'ютором АМАКО агрокомпанії «Терра Юкрейн» 2021 р., відпрацював літній сезон на збиранні зернових в Херсонській обл. З компанією АМАКО підприємство в цілому працює вже понад 4 роки. Повідомляє Тraktorist.ua.

За словами представника господарства, з використанням комбайна Massey Ferguson IDEAL зменшились витрати палива на гектар, покращилась якість збору врожаю та зерна. Переробка рослинних решток теж відбувається дуже якісно. На всі 9 м жатки комбайн рівномірно розподіляє пожнивні рештки.

«IDEAL справляється з будь-якою проблемою на полі. Через сильні опади змушені були збирати вже лежачий ячмінь, але комбайн чудово справився з цим завданням. В умовах перезволоженого ґрунту комбайни на колесах не могли зайти в поле. IDEAL врятував, оскільки працює на гусеницях. Ми поставили наш власний внутрішній рекорд: з 9 м жаткою за 14 год. обмолотили понад 50 га ячменя», — розповів представник «Терра Юкрейн» Євген Лущик.

Читайте також: На Одещині вдруге відбувся демопоказ культиватора Väderstad Carrier 650

Виконано за допомогою Disqus