В Раді зареєстровано законопроект щодо відшкодування ПДВ

1 лютого 2016 67 0
Нардеп Олександр Бакуменко
Latifundist.comНардеп Олександр Бакуменко

В Раді зареєстрували законопроект щодо забезпечення умов для своєчасного та належного відшкодування ПДВ. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат України, заступник голови комітету з питань аграрної політики та земельних відносин ВРУ Олександр Бакуменко.

«З колегами напрацювали та зареєстрували законопроект №3848 «Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо забезпечення умов для своєчасного та належного відшкодування сум податку на додану вартість», — повідомив він.

За словами Александра Бакуменко, головним завданням законопроекту є створення передумов для зменшення і поступового погашення заборгованості держави з відшкодування ПДВ та в подальшому забезпечення своєчасного здійснення такого відшкодування, з урахуванням положень проекту Меморандуму про економічну і фінансову політику між Україною та МВФ.

«Метою законопроекту є створення законодавчих гарантій своєчасного та повного відшкодування ПДВ, які забезпечили б додержання вимог статті 13 Конституції України щодо захисту державою прав усіх суб'єктів права власності і господарювання, рівності усіх суб'єктів права власності перед законом», — розповів нардеп.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою