Форсунка обприскувача дозволить правильно розподілити фітосанітарну продукцію

23 серпня 2021 212 0
Форсунка обприскувача дозволить правильно розподілити фітосанітарну продукцію
traktorist.ua

За словами агронома та спеціаліста з технологій внесення в Jacto Даніеля Петрелі, форсунка відповідає за значну частину отриманих результатів, оскільки дозволяє правильно розподілити фітосанітарну продукцію по цілі. Повідомляє Тraktorist.ua.

«Такий контроль сприяє оздоровленню с/г культури та прибуткові для виробника, оскільки здорова рослина проявляє свій генетичний потенціал та дає кращу продуктивність. Таким чином, можна сказати, що форсунки відіграють важливу роль у питанні уникнення збитків і відходів», — агроном та спеціаліст з технологій внесення в Jacto Даніель Петрелі.

Всі ці рішення потрібно правильно відкалібрувати. Основними налаштуваннями обприскування є: продукт, який слід використовувати, швидкість обприскувача, обсяг нанесення та розмір краплі. Розмір крапель забезпечується вибором форсунки для обприскування, і це дуже важливий аспект, який породжує багато проблем із застосуванням, оскільки існує велике різноманіття моделей.

Вибір розміру краплі, що утворюється форсункою, буде залежати від типу культури, типу шкідників та місця їх розташування, способу дії фітосанітарних продуктів, кліматичних умов – температури, вологості і навіть швидкості вітру, оскільки краплі повинні потрапляти на рослини, а не розсіюватися в повітрі.

Читайте також: Опубліковано новий список сільгосптехніки 25% вартості якої компенсує держава

Виконано за допомогою Disqus