Variant Irrigation відкрив офіс у Мелітополі

6 вересня 2021 129 0
Variant Irrigation відкрив офіс у Мелітополі
Kurkul.com

Компанія «Варіант Агро Буд», яка створила новий бренд Variant Irrigation, відкрила офіс у Мелітополі. Про це Kurkul.com розповів керівник Мелітопольського сервісного центру компанії Станіслав Возний під час Дня поля на базі господарства «Адепт-Агро».

За словами фахівця, обрали Мелітополь тому, що з точки зору географічного розташування, він дуже зручний, оскільки таким чином компанія має змогу оперативно обслуговувати замовників відразу із декількох регіонів: Херсонщини, Запоріжжя та Дніпропетровщини.

Як зазначив Станіслав Возний, Variant Irrigation надає не просто машини, а комплексні послуги зі зрошення «під ключ».

«Ми робимо проектування, будуємо водну магістраль і встановлюємо насосні станції, до клієнта ми приїжджаємо вже з готовим рішенням, замовнику не потрібно шукати підрядників, хто б це зробив, — це дуже зручно. Тобто клієнт нам довіряє, ми повністю будуємо зрошення під ключ», — пояснив керівник сервісного центру. 

Як він додав, цьогоріч компанія збільшила кількість продажів дощувальних машин і було досить незручно логістично їхати з Харкова їх обслуговувати. Тому було вирішено відкрити новий офіс.

«Локальність цього офісу допомагає тримати сервіс Variant Irrigation на високому рівні. Склад в Мелітополі дає можливість максимально швидко, протягом доби, вирішувати практично всі сервісні питання. Сервісні бригади знаходяться поруч з клієнтом і швидко реагують при необхідності. Також офіс є місцем, де завжди можна поспілкуватися з менеджерами, задати питання або подивитися вподобану машину в дії в найближчому господарстві», — пояснив Станіслав Возний. 

Згідно з інформацією, останнім часом аграрії Херсонщини частіше обирають кругові дощувальні машини, а от на Дніпропетровщині та Запоріжжі — фронтального типу.

«Ще за радянських часів в Херсонській області частіше встановлювали дощувальні машини кругового типу, що було обумовлено конфігурацією полів. Зрозуміло, що технічно вони вже застаріли. Наразі ми переважно замінюємо старі і встановлюємо на їх місце нові, тільки вже нашого виробництва на електричному ходу, тому Херсонська область більше обладнана круговими системами. Проте в Запорізькій і Дніпропетровській областях спостерігається зовсім інша тенденція: тут, як правило, нове зрошення або модернізація, отже встановлюються машини фронтального типу. Вибір типу в основному залежить саме від конфігурації поля: якщо поле прямокутне і досить вузьке, туди ідеально стає фронтальна машина, якщо поле квадратне — кругова», — додав Станіслав Возний.

Нагадаємо, у 2021 р. компанія «Варіант Агро Буд» створила на ринку дощувальних машин нову торгову марку Variant Irrigation, яка об'єднує досвід і експертизу компанії в області сільськогосподарської техніки і широку виробничу базу для задоволення потреб сучасних аграріїв.

Виконано за допомогою Disqus