В Україні з’явився новий бренд дощувальних машин

26 серпня 2021 656 0
В Україні з’явився новий бренд дощувальних машин
Варіант Агро Буд

У 2021 р. компанія «Варіант Агро Буд» створила на ринку дощувальних машин нову торгову марку Variant Irrigation, яка об'єднує досвід і експертизу компанії в області сільськогосподарської техніки і широку виробничу базу для задоволення потреб сучасних аграріїв. Про це повідомляє Latifundist.com, з посиланням на пресслужбу компанії.

Нагадаємо, у травні 2021 р. в результаті угоди з KMZ Industries торгова марка Variant Agro Build, яка раніше належала «Варіант Агро Буд», перейшла новому власнику. За компанією «Варіант Агро Буд» залишилися виробничі потужності і штат професійних інженерів і конструкторів.

«Вся команда фахівців, що залишились, посилила вже знайомий для компанії напрямок виробництва широкозахватних систем зрошення. Для цього напряму «Варіант Агро Буд» створив нову торгову марку Variant Irrigation під якою і будуть представлені на ринку дощові системи компанії», — йдеться в повідомленні.

Представники ТМ Variant Irrigation відзначають, що це не нова сфера діяльності, а зміщення фокусу розвитку компанії.

«Команда« Варіант Агро Буд» вже за перші пів року реалізувала понад 100 дощувальних машин, що є рекордним для українського ринку. Так, пікову кількість продажів за минулі роки серед інших брендів становило лише 125 систем в рік», — прокоментував комерційний директор компанії Ілля Жемелінський.

У компанії відзначили, що фокусування зусиль на зрошувальних системах дозволить компанії максимально ефективно і оперативно реагувати на нові запити аграріїв, що виникають із зростанням попиту на якісну вітчизняну агротехніку.

Наразі над проєктом працює понад 400 співробітників на 16 тис. М2 повністю обладнаного виробництва, щоб гарантувати якість і надійність обладнання Variant Irrigation.

«За останній рік роботи компанія також посилила сервісну складову свого бізнесу: сьогодні ми маємо 3 представництва на території України, 5 сервісно-монтажних бригад і власний склад комплектуючих, що дозволяє вирішувати більшість сервісних питань клієнтів всього за добу», — зазначив Ілля Жемелінський.

Читайте також: Вітчизняні виробники зрошувальної техніки відстояли держпідтримку на 2021 рік

Виконано за допомогою Disqus