В Україні стрімко подорожчала соя — огляд за 6 вересня від Zernotorg.ua

6 вересня 2021 21556 0
В Україні стрімко подорожчала соя — огляд за 6 вересня від Zernotorg.ua

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта          

На початку тижня вартість сої в Одеському порту зросла на 819 грн/т і тепер становить  15 137 грн/т. А от ячмінь подешевшав і тепер його ціна складає в Миколаївському порту — 6 957 грн/ та в портах Одеської обл. — 6 983 грн/т.

Вартість кукурудзи  знизилась і тепер становить в Миколаївському порту — 6 953 грн/т, а в портах Одеської обл. — 7 104 грн/т.

Нещодавно експерти розповіли, чому знизились ціни на ринку фуражного ячменю.

На їхню думку, на ринку фуражного ячменю домінував знижувальний тренд внаслідок зменшення попиту. Водночас менші прогнози виробництва ячменю, перш за все в Канаді і США, а також зростання цін на пшеницю спровокували підвищення міжнародних котирувань ячменю на 9% у порівнянні з липневим показником.

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою