Компанія Claas презентувала нову модель навісних косарок

11 вересня 2021 80 0
Компанія Claas презентувала нову модель навісних косарок

Компанія Claas додала до асортименту навісних косарок модель Disco 4400 Contour з діагональною системою складання для досягнення транспортної висоти менш як 4 м. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Ця модель призначена для агрегатування на задню навіску трактора та оснащена інноваційним механізмом складання по діагоналі 120° для безпечного транспортування дорогами загального значення у вертикальному положенні.

«Таким чином, модель Claas Disco 4400 Contour поєднує робочу ширину 4,2 м і компактний розмір для транспортування», — зазначається у повідомленні.

Машина представлена 10-дисковою фрезою з маятниковою підвіскою та гідравлічним циліндром, який забезпечує поворот косарки в разі перешкоди, а також використовується для нахилу агрегату назад на кілька градусів, що допомагає зменшити транспортну ширину.

 

Регульована спіральна пружина забезпечує рівномірне опускання косарки, а два гасителі вібрації стабілізують її під час підйому. Дві точки повороту, розташовані під прямим кутом до напрямку руху, забезпечують оптимальну роботу на нерівному рельєфі.

Підвіска Active Float дозволяє регулювати тиск косарки на ґрунт безпосередньо з кабіни за допомогою золотникового клапана. Крім того, машина стандартно оснащена гідравлічною системою захисту виробника від зіткнень. У разі зіткнення, стрижень косарки повертається і проходить через перешкоду завдяки поворотному штифту, нахиленому під кутом 15°. Подолавши перешкоду, косарка автоматично повертається у робоче положення.

Модель Disco 4400 також оснащена набором інтелектуальних інструментів, який дозволяє за колірними кодами (червоному та чорному) ідентифікувати ножі відповідно до напрямку обертання дисків. Для зберігання використаних ножів передбачена зйомна коробка.

Читайте також: Massey Ferguson оновив трактори серії 6S

Виконано за допомогою Disqus