New Holland випустить нові просапні культиватори

18 вересня 2021 79 0
Трактор New Holland
traktorist.uaТрактор New Holland

Компанія New Holland розширить асортимент просапних культиваторів з системою SRC SmartSteer  та камерою наведення. Повідомляє Тraktorist.ua

Лінійка SRC SmartSteer, відмінною рисою якої є наведення камери, складається з 8 моделей від 8 до 18 рядів, з двома варіантами ширини рами: 6,7 м або 9,9 м та з кліренсом 3 м для безпечного транспортування Моделі з міжряддями 45, 50, 60 або 75 см призначені для різних просапних культур, таких як буряк, соняшник або кукурудза. 

«Кожна секція прополювальної машини SRC SmartSteerTM має власний контроль глибини, здійснюваний за допомогою індивідуального керуючого колеса. Два опорних колеса, розташовані на кожному кінці машини, також підвищують стійкість знаряддя. Мотичні агрегати оснащені 5 вібраційними лапами Universal (моделі з міжряддями 60-75 см) або 3 лапами VCO (моделі з міжряддями 45-50 см), механічний вплив яких дозволяє скальпувати все міжряддя», — розповіли в компанії. 

Мотика SRC SmartSteerTM направляється оптичною камерою, яка визначає колірні відмінності між ґрунтом і бур'янами, дозволяючи з високою точністю слідувати по ряду завдяки системі гідравлічного інтерфейсу. Також можливе підключення системи секційного різання, управління Isobus або робота з GPS.

Читайте також: Claas оснастив кормозбиральні комбайни додатковим обладнанням

Виконано за допомогою Disqus