Ціни на зернові та олійні — огляд за 24 вересня від Zernotorg.ua

24 вересня 2021 23993 0
Ціни на зернові та олійні — огляд за 24 вересня від Zernotorg.ua

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта          

Під кінець тижня в українських портах ціни на зернові стабілізувались. Вартість пшениці фуражної, кукурудзи та ячменю не змінилась. А от ціна пшениці 2 класу дещо зросла до позначок 8 282 грн/т в Миколаївському порту та 8 327 грн/т в портах Одеської обл. 

Також подорожчала соя на 50 грн/т в Миколаївському порту та 33 грн/т в портах Одеської обл. і тепер її ціна становить відповідно 15 925 грн/т та 16 566 грн/т.

Нагадаємо, нещодавно аналітики повідомили, що зниження ціни нафти, а також позитивний прогноз виробництва зернових у Франції вплинули на зростання експортних цін кукурудзи. Водночас Україна вже експортувала понад 2 млн тонн пшениці у вересні

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Виконано за допомогою Disqus