Feodal.Оnline потрапив до переліку найкращих IT-компаній України

28 вересня 2021 172 0
Feodal.Оnline потрапив до переліку найкращих IT-компаній України
Feodal.online

За результатами незалежного рейтингового дослідження компанія Feodal.Оnline потрапила до переліку найкращих компаній «Українська народна премія — 2021» у номінації «Інформаційні технології». Про це повідомляє Kurkul.com.

Нагадаємо, Feodal.Оnline проводить автоматизований аудит земель агровиробників та територіальних громад по всій Україні, даючи можливість користувачам контролювати свій земельний банк в єдиній автоматизованій системі Feodal.Land.

Згідно з інформацією, за два роки існування компанії було проведено понад 400 землевпорядних аудитів на площі понад 4,5 млн га. До диджиталізації приєднались вже понад 300 громад.

«Перемога у цьому конкурсі є індикатором довіри наших клієнтів, який мотивує до вдосконалення і постійного розвитку. Ми прагнемо до того, аби кожний користувач наших систем міг отримати повну інформацію про земельну ділянку всього за 2 кліки. Долучайтесь до диджиталізації разом з нами, адже хто володіє інформацією — володіє світом», — розповів засновник сервісу Андрій Дем’янович

Довідка: Українська народна премія — це всеукраїнський національний проєкт, спрямований на визначення кращих компаній і послуг, серед представлених на українському ринку, на основі голосування найсправедливішого і найсуворішого журі — українських споживачів.

Читайте також: Фермерам розповіли про дієві способи розширення земельного банку

Виконано за допомогою Disqus