Названо найбільшого виробника ЗЗР в Україні

6 жовтня 2021 561 0
Названо найбільшого виробника ЗЗР в Україні
ALFA Smart Agro

Білоцерківський завод препаративних форм ALFA Smart Agro є найбільшим виробником ЗЗР в Україні. Про це під час прес-сніданку розповіла комерційний директор ALFA Smart Agro Тетяна Мосендз, передає Kurkul.com.

За її словами, від початку 2021 р. обсяг виробленої продукції становить близько 9 тис. т. За підсумками сезону очікується результат на рівні 10 тис. т.

Тетяна Мосендз зазначила, що цього року БЗПФ відзначає своє 5-річчя. За цей час він збільшив обсяги виробництва майже в тричі, зокрема, на 30% за останній рік. Збільшення обсягів відбулося одночасно зі зростанням попиту на препарати ALFA Smart Agro і виходом компанії на зовнішні ринки: на ринок Молдови та з нового року на ринок Білорусії.

«БЗПФ має унікальну багаторівневу систему контролю якості продукції MultiControl. Також підприємство здатне виробляти технологічно складні види ЗЗР. Наприклад, такі продукти як протруйник Авіценна, фунгіцид Артіс Плюс, інсектицид Разит, який практично неможливо виготовити за кордоном, але можливо на БЗПФ. Наразі на підприємстві йде підготовка до запуску виробництва гранульованих гербіцидів», — розповіла фахівець.

Сьогодні 85% продукції ALFA Smart Agro виробляється на заводі. У планах компанії перевести на завод 100% свого виробництва.

Тетяна Мосендз також зазначила, що протягом 5 років в завод було інвестовано $12 млн.

Читайте також: До 60% посівного матеріалу озимих зернових уражено альтернаріозом

Виконано за допомогою Disqus