На Вінниччині під час відкриття нового елеватора відбудеться панельна дискусія з фермерами

8 жовтня 2021 2781 0
Елеватор
Kurkul.comЕлеватор

В м. Бар на Вінниччині 12 жовтня пройде урочисте відкриття маршрутного елеватора «Летичів Агро»(MVA Бар). На захід запрошуються аграрії, зерновики та фермери. Повідомляє Kurkul.com.

На відкритті, для аграріїв відбудеться спілкування з представниками компаній, які продають насіння, ЗЗР та добрива, презентація новинок в сфері точного землеробства і технологій, що дозволяють ефективно використовувати свої ресурси. Також запланована панельна дискусія на тему «Фермерське господарство в смартфоні». Для всіх охочих відбудеться екскурсія по елеватору та товарно-молочній фермі.

Початок заходу о 10.00 за адресою м Бар, вул. Цукрова, 32-В (територія колишнього цукрового заводу).

Під час заходу буде організовано трансфер для охочих відвідати тваринницьку ферму МВА Груп в с. Громадське і яблучного саду в с. Галузинці.

Для реєстрації участі в заході прохання звертатися за телефоном: +38 (096) 11 33 033 (комерційний відділ).

Для довідки: елеватор «Летичів Агро» (MVA Бар) вже ввели в експлуатацію і почали прийом як власного зерна, так і роботу з поклажодавцями. Після запуску на підприємстві вже прийняли майже 10 тис. т зерна, зокрема пшеницю, ріпак і насіння соняшника. Найближчими днями розпочнеться активний прийом кукурудзи нового врожаю.

Читайте також: Сушка зерна для фермерів знову подорожчає

Виконано за допомогою Disqus