На Запоріжжі побудують новий фермерський елеватор

6 жовтня 2021 844 0
KMZ Industries
KMZ Industries

Нещодавно компанія KMZ Industries підписала контракт на поставку обладнання для нового елеватора, який побудують на Запоріжжі. Засновник елеватора, фермерське господарство, планує відкрити об’єкт вже наступного літа. Про це розповів регіональний представник KMZ Industries по Запорізькій та Херсонській обл. Максим Свистун, інформує Kurkul.com.

За договором, на комплексі буде встановлено обладнання з продуктової лінійки KMZ Industries загальною потужністю зберігання 16 515 т, що включатиме 5 силосів. Також компанія встановить очисне та транспортне обладнання.

«Попередньо на об’єкті вже були залиті фундаменти, тож частина силосів підбиралася саме під них. Три силоси Brice-Baker одразу підбирали під діаметр вже існуючого фундаменту. Це вже не вперше трапляється така ситуація і наші ємності, так би мовити, виручають: адже крок діаметру силосів модельної лінійки Brice-Baker складає 1 м, що дозволяє легко вписати їх в конструкцію будь-якого майданчика», — розповів Максим Свистун.

З його слів, вже зовсім скоро на об’єкті розпочнуться монтажні роботи. На замовлення клієнта вони виконуватимуться силами монтажних бригад KMZ Industries.

«Три силоси BBK поставимо вже цього року, а дві великі ємності СМВУ — наступного. Господарство планує зберігати в них продукцію власного виробництва: традиційні зернові, ріпак, насіння соняшника», — повідомив регіональний представник. 

Читайте також: В Україні зростає кількість мишей на полях

Виконано за допомогою Disqus