Названо найефективнішу зерносушарку для кукурудзи з підвищеною вологістю

12 жовтня 2021 838 0
Зерносушарка Brice-Baker
KMZ IndustriesЗерносушарка Brice-Baker

ТДВ «Микулинецьке» з Тернопільщини протестувало зерносушарку Brice-Baker на кукурудзі підвищеної вологості. Повідомляє пресслужба KMZ Industries.

Як зазначається, оновлений зерносушильний комплекс із зерносушаркою Brice-Baker 12/24, що працює на альтернативному паливі, розпочав роботу в господарстві на початку вересня.  

Господарство має броварню, продукцію якої експортує до Америки, Іспанії, Німеччини та ряду інших країн, а також займається вирощуванням кукурудзи для продажу та потреб власного свинокомплексу. Саме для сушіння цього виду зерна замовник придбав обладнання.

За інформацією, сушарка обробила вже 140 т кукурудзи господарства. При цьому тестове сушіння  ускладнилося високим відсотком вологості, яку спричинили цьогорічні погодні аномалії в регіоні.

Читайте також: Сушка зерна для фермерів знову подорожчає

«Ми як виробник гарантуємо ефективні показники роботи при максимальній  вологості кукурудзи 35%. Тут же вологість сягала часом і всіх 39% — усе через дощову погоду на Тернопільщині цьогоріч. Проте сушарка впоралася на відмінно, і замовник надзвичайно задоволений результатом! Основний вал продукції в господарстві чекають вже за місяць, і ми так само розраховуємо на схвальні відгуки: адже наша Brice-Baker надзвичайно ефективна для сушіння вологого зерна», — розповів Юрій Мусієнко, регіональний менеджер KMZ Industries.

Як він зазначив,  майже через місяць після подачі всіх необхідних документів ТДВ «Микулинецьке» безперешкодно отримало 25% компенсації вартості встановленого обладнання від держави.

Виконано за допомогою Disqus