Зростання цін на японські шини для сільгосптехніки буде мінімальним — YOHT

15 жовтня 2021 112 0
Зростання цін на японські шини для сільгосптехніки буде мінімальним — YOHT
YOHT

Значне збільшення вартості сировини для виробництва шин, а також збільшення вартості контейнерних перевезень стали наслідком підвищення цін на продукцію Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) у 2021 р. Про це повідомили в пресслужбі YOHT.

Проте зазначили, що збільшені витрати YOHT лише в незначній мірі були відображені в збільшених відпускних цінах. Завдяки тому, що YOHT прийняла більшість витрат на себе, збільшення ціни на продукцію YOHT було менше, ніж в середньому по ринку.

«Збільшення цін на продукцію, що поставляється є крайнім заходом, але в поточній ринковій ситуації — воно неминуче. Проте, робиться все можливе, щоб навіть це неминуче підвищення цін було мінімальним», — прокоментував фінансовий директор Yokohama Off-Highway Tires/Europe Кун Ван Гемерт (Koen van Gemert).

Він додав, що компанія і надалі буде продовжувати політику стримування зростання цін. Подальше збільшення цін, в середньому 4.5%, на продукцію Yokohama Off-Highway Tires брендів Alliance і Galaxy, лише в незначній мірі відображає зростання збільшення витрат на виробництво і логістику.

Нові ціни будуть дійсні з 1 грудня 2021 р. і поширюються на продукцію з усіх заводів YOHT.

Читайте також: Yokohama розширить асортимент шин VF для сільгосптехніки

Виконано за допомогою Disqus