Фермерам порадили культиватор для інтенсивного обробітку ґрунту без втрати вологи

19 жовтня 2021 704 0
Фермерам порадили культиватор для інтенсивного обробітку ґрунту без втрати вологи
Väderstad

В компанії Väderstad розповіли про переваги та  багатофункціональність передпосівного культиватора NZ Aggressive. Про це пише Traktorist.ua.

Так, виробник відмітив, що агрегат придатний для роботи за складних умов.

«Перевагами культиватора є не лише багатофункціональність, але й висока продуктивність, здатність підтримувати стабільну робочу глибину та можливість роботи за умов дещо підвищеної вологості ґрунту», — йдеться у повідомленні.

В компанії роблять акцент також і на можливості проведення інтенсивного обробітку без втрати ґрунтової вологи.

«Посівне ложе — фундамент майбутнього врожаю, а для його створення можуть використовуватися різні технології. Обираючи технологію, керуються такими факторами, як тип ґрунту, кількість рослинних решток, кліматичні умови тощо. Велику роль відіграє техніка. Ми пропонуємо передпосівний культиватор NZ Aggressive, спеціально розроблений для формування насіннєвого ложа і якісного вирівнювання поверхні лише за один прохід. Адже NZ Aggressive дозволяє виконати обробіток з високою інтенсивністю та при цьому зберегти ґрунтову вологу і зменшити кількість проходів по полю», — зазначають в компанії Väderstad.

Зокрема, збільшити інтенсивність обробітку можна завдяки одинарному ножу SingleKnife, передбаченого як опція для подрібнення грудок і ґрунтової кірки (встановлюється на вирівнювальні планки CrossBoard). Ця опція збільшить ефективність агрегату в роботі за важких умов та після оранки.

Читайте також: Зростання цін на японські шини для сільгосптехніки буде мінімальним — YOHT

Технічні характеристики передпосівного культиватора NZ Aggressive:

  • Машина доступна з робочою шириною від 5 до 10 м, оснащена вирівнювальною планкою CrossBoard, та 5 або 6 рядами розпушувальних лап з інтервалом проходу між ними 7,5 см. 
  • Функція управління ControlFunction дозволяє регулювати робочу глибину відповідно до змінних ґрунтових умов в режимі реального часу. Вібруючі стійки AgrillaCobra забезпечують дію на ґрунт таким чином: більші грудки опиняються на поверхні, а менші знизу. 
  • Шахматне розташування коліс забезпечує розподіл навантаження, коли 40% припадає на передні колеса, а 60% — на задні що, за словами виробника, сприяє відмінному копіюванню поверхні поля.
Виконано за допомогою Disqus