Ягідний кооператив зі Львівщини виграв у міжнародному конкурсі

24 жовтня 2021 269 0
Ягідний кооператив зі Львівщини виграв у міжнародному конкурсі
Facebook

Виробничий кооператив «Як бджола» зі Львівщини виграв щорічний міжнародний конкурс «Екологічно дружній фермер балтійського регіону» (Baltic Sea Farmer). Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«Ми виграли, і ця перемога для нас дуже важлива. Передусім, це зобов’язує нас бути ще кращими та свідчить про те, що ми рухаємося в правильному напрямку. Сільське господарство повинне розвиватися з урахуванням не лише економічних показників, зокрема урожайності та прибутку, але й екологічних аспектів та викликів, перед якими постало людство. Тому ми маємо сертифікат «Органік Стандарт» і наша продукція здорова та не забруднює навколишнє середовище», — зазначається у повідомленні.

Довідково, конкурс «Екологічно дружній фермер балтійського регіону» (Baltic Sea Farmer) проводиться щорічно, починаючи з 2009 року. В конкурсі можуть брати участь як органічні, так і конвенційні фермерські господарства. Його мета — популяризація передових практик ведення дружнього до навколишнього середовища сільського господарства.

Читайте також: На Вінниччині знищать 3 тисячі га яблуневих садів

Виконано за допомогою Disqus